Minoră căutată de polițiştii braşoveni

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de către mama unei tinere, în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că la data de 02 decembrie 2021, în jurul orei 12,00, fiica sa a plecat de la domiciliul său situat în localitatea Sânpetru, județul Brașov și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,73 m, greutate: 65 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung șaten. Pe ambele mâini prezintă mai multe tăieturi, iar la mâna dreaptă, pe un deget, este posibil să aibă tatuată litera V. De asemenea, tânăra mai are două tatuaje, unul pe mână și unul pe picior.

Nu se cunosc cu exactitate articolele de vestimentație pe care tânăra le purta la momentul plecării, dar este posibil să poarte o pereche de pantofi sport, de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de culoare neagră, geacă de culoare verde, cu blană la glugă.

Aceasta nu are asupra sa telefon mobil sau alte documente.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentPrefectura Braşov, informații noi despre braşoveanca suspectată că ar fi infectată cu varianta OMICRON a coronavirusului!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Anticorpii monoclonali, șansa la viață