Meciul Stelelor de Crăciun”, eveniment caritabil fotbalistic aflat la cea de-a 5-a ediție, va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași.

La eveniment vor lua parte trei formații: CS Colțea Brașov, Echipa Vedetelor și SR Brașov. Vor fi trei meciuri și intrarea va fi liberă, pe bază de donație. Ajutoarele vor ajunge la casele de copii. Cele trei formații, CS Colțea, Echipa Vedetelor și SR Brașov sunt reprezentate de căpitanii Bogdan Căucă, Adrian Veștea, respectiv Horia Popa.

Adrian Veștea: Am fost pe teren și este bine că acest eveniment are continuitate. Este bine că prin această acțiune se vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru.

Ciprian Jurubescu, organizator: Am început acum 4 ani, dintr-o idee banală, de a face o serbare de Crăciun pentru copiii care fac fotbal la Colțea, dar și pentru a-i sprijini pe cei din clubul nostru care nu au motive multe de bucurie de sărbători. Luni, 16 decembrie, ora 18.30. CS Colțea, Echipa Vedetele Brașovului și SR Brașov. Toate produsele vor fi donate către casele de copii din Prejmer și Zărnești.

Horia Popa: Invit toți iubitorii sportului și toți fanii echipei noastre să se alăture acestui eveniment.

Bogdan Căucă: Vrem să facem o faptă bună, pentru a ajuta acești copii. Așteptăm cât mai multă lume și sper să strângem cât mai multe produse pentru cei neajutorați.

Vor mai fi prezenți, în Echipa Vedetelor: Mihai Stere, Radu Burciu, Adrian Pânzaru, Nicu Dascălu, Dan Ghiță, Daniel Stinghe, Rareș Dumitrescu, Octavian Ciovică, Robert Gliga, Romeo Surdu, Ionel Ganea, Marius Buliga.

Programul jocurilor:

18.30: Echipa Vedetelor – SR Brașov

19.00: CS Colțea – SR Brașov

19.30: Echipa Vedetelor – CS Colțea

Articolul precedentVIDEO Fără cuvinte! Condiții improprii, într-un spital din Brașov
Articolul următorVIDEO Miniserie documentară despre Revoluția de la Brașov, pe History