Meci „de foc”, diseară, în Sala Sporturilor din Brașov

Echipa de handbal feminin Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor, cu vicecampioana CSM Bucureşti, formaţie la care a revenit la finalul săptămânii trecute cea mai titrată handbalistă a României, Cristina Neagu.

Chiar dacă vor avea în faţă o echipă care are în componenţă o mulţime de jucătoare titrate, antrenorul Ion Crăciun a spus că jucătoarele pe care  le antrenează vor intra în teren cu determinarea de a face un joc bun. „Un meci în compania unei echipe cum este CSM Bucureşti te ajută să te mobilizezi foarte tare. Le simt pe fete dornice să facă un meci bun şi să demontreze că deşi sunt tinere, au valoare şi pot face faţă unui astfel de joc. Am demonstrat în dese rânduri că deşi avem o echipă tânără, am reuşit să facem şi jocuri bune pentru care le-am felicitat. Sper ca partida cu CSM-ul să fie una de acest fel iar oamenii care vor fi prezenţi la sală să fie mulţumiţi de prestaţia noastră. Este important să facem un joc bun şi în perspectiva dublei manşe cu Gloria Bistriţa”, a spus Ion Crăciun.

Şi antrenorul secund Marius Novanc are încredere că echipa braşoveană poate face un joc bun chiar dacă va avea în faţă o mulţime de jucătoare de talie mondială. „Avem o echipă frumoasă care a arătat în dese rânduri  şi în teren acest lucru. Abia aşteptăm cu toţii meciul cu CSM Bucureşti pentru că astfel de jocuri te ajută să creşti din toate punctele de vedere. Am mare încredere că va fi un spectacol sportiv frumos care se va juca în faţa unei săli pline”, a spus Marius Novanc.

Interesul pentru meciul care se va juca miercuri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” este  foarte mare,  astfel că, mai mult ca sigur meciul se va disputa cu sala plină. În ziua confruntării, casieria sălii se va deschide la ora 16.30, însă, până atunci, fanii îşi vor putea cumpăra bilete şi online pe www.bilete.ro.

Articolul precedentVIDEO Primul asistent virtual muzeal bazat pe inteligență artificială, la Muzeul Casa Mureșenilor
Articolul următorBătrân reținut de polițiști după ce a șofat beat și fără permis