Mamă terorizată de fiu și femeie bătută de concubin! Polițiștii au emis ordine de protecție provizorii

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au emis, ieri, ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Apața.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 07 iuli 2019, în jurul orelor 18.00, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama sa, în vârstă de 56 ani, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză. De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Într-un alt caz,  la data de 7 iulie, în jurul orelor 18.00, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Ghimbav, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, în timp ce se aflau la locuința comună, pe fondul unor discuții contradictorii.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză și au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuința comună.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentFOTOGALERIE Târgul de vechituri, focar de infecție zilele trecute! Transformare uluitoare astăzi
Articolul următorȘoferii indisciplinați, aspru sancționați