Mai multe trenuri au fost OPRITE în stații, în județul Brașov

Patru trenuri sunt blocate, miercuri, în judeţul Braşov, după ce un tren privat de marfă s-a defectat pe linie, între localităţile Dârste şi Timişu de Sus.

UPDATE: Circulaţia feroviară dintre localităţile Dârste şi Timişu de Sus, din judeţul Braşov, blocată din cauza unui tren de marfă defect, s-a reluat, anunţă reprezentanţii CFR SA. Cele 4 trenuri blocate au întârzieri cuprinse între 28 şi 44 de minute, cât timp au fost staţionate, iar trenul privat, o oră.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, miercuri, că circulaţia trenurilor este oprită temporar între staţiile Dârste şi Timişu de Sus, din cauza unui tren privat de marfă, rămas defect în linie curentă. „Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o locomotivă de ajutor, care va retrage trenul de marfă în staţia Timişu de Sus”, a spus Brânzan. Până când va fi reluat traficul, patru trenuri de călători – IR 1746, R 3005, R 3010 şi 15533 au fost oprite temporar în staţiile Dârste şi Timişu de Sus.

Mediafax

Articolul precedentVIDEO Mașina unui șofer băut, care nu a acordat prioritate, proiectată într-o casă, după impactul cu un TIR
Articolul următorInițiatorul acțiunii „România vrea autostrăzi”, astăzi, la Brașov