Magistrații din Brașov iau și ei măsuri împotriva coronavirus!

Instanțele de judecată din județul Brașov iau măsuri speciale în contextul epidemiei cu coronavirus (COVID-19), potrivit unui comunicat postat pe siteul Curții de Apel Brașov.

Pentru a evita infecţiile cu noul coronavirus şi răspândirea virusului, reprezentanții instanțelor de judecată din județul Brașov au anunțat că au luat o serie de măsuri.

Printre măsurile care vizează direct publicul, respectiv pe oamenii implicați în procesele de la Judecătoriile Brașov, Zărnești , Făgăraș, Tribunalului Brașov, ai Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov și ai Curții de Apel Brașov se numără și reducerea programului de lucru cu publicul.

Potrivit comunicatului, la nivelul Curţii de Apel Braşov, pentru prevenirea infectării cu Coronavirus (COVID-19), a fost elaborat un plan de măsuri care cuprinde, printre altele:

  • Programul cu publicul la compartimentele: Arhivă, Registratură şi Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul instanţei este stabilit zilnic între orele 9.00-11.00 (cu excepția Judecătoriei Făgăraș al cărui program zilnic este intervalul 8.00 – 10.00).
  • Se recomandă justiţiabililor, reprezentanţilor legali/convenţionali ai acestora ca prezentarea la sediul instanţei să se facă numai în cazurile în care sunt stabilite termene de judecată, termene pentru audierea de martori sau pentru depunerea de înscrisuri a căror caracter este urgent.
  • Se recomandă stabilirea unei distanţe de cel puţin un metru între angajaţii acestor servicii şi persoanele din exteriorul instanţei.
  • Obţinerea de informaţii referitoare la cauzele aflate pe rolul Curţii de Apel Braşov sau orice alte informaţii se va realiza fie telefonic fie informatic pe site-ul portal.just.ro.
Articolul precedentCurierul care vă scapă de griji, de 8 martie!
Articolul următorCORONAVIRUS. Braşoveni izolaţi la domiciliu