Lucrări pe strada Mihail Sadoveanu, de astăzi

SC Electroconstrucția Elecon SA anunță începerea, de astăzi, a lucrărilor de săpătură pe strada Mihail Sadoveanu, pentru introducerea în subteran a rețelei electrice.

Lucrările se vor executa în zona numerelor 1-33 (din intersecția cu str Republicii până în zona fostului Palat al telefoanelor), cu amenajarea podețelor pentru accesul pietonal, dacă va fi necesar, și cu refacerea pavimentului, după modelul de pe str Republicii. Beneficiarul lucrărilor este SDEE Transilvania Sud Brașov.

Lucrările sunt de utilitate publică și fac parte din proiectul de modernizare a rețelei electrice de distribuție (joasă tensiune) în zona Centrului istoric, inclusiv de modernizare, securizare și sistematizare branșamente, lucrări care până acum s-au desfășurat pe strada Republicii.

Proiectul mai cuprinde și străzile Apollonia Hirscher și Sf Ioan, însă intervenția pe acestea din urmă se va face după Cerbul de Aur (după data de 25 august), pentru a nu congestiona circulația în centrul istoric cu ocazia festivalului.

Articolul precedentMinistrul Mediului vine la Brașov
Articolul următorJudeţul Braşov, primul loc în Regiunea Centru, după numărul de autorizaţii de construire eliberate