Ieri a fost programată etapa a 8-a din Seria a 5-a a Ligii a 3-a la fotbal.

În primul meci al zilei, de la ora 11.00, SR Brașov s-a distrat la Târgu Secuiesc. A învins cu 4-1, 2-0 la pauză. Golurile stegarilor au fost marcate de Ștefan Răchișan, Vlad Olteanu, Marius Sava și Mihai Ion. Toate celelelalte echipe din județul nostru au fost învinse în această etapă.

ACS Kids Tâmpa Brașov a fost învinsă, acasă, cu 1-4 (0-3), de AFC Odorheiu Secuiesc. Un meci nereușit pentru „urși”, care au mizat pe mai mulți jucători de 17 ani încă din primul minut. Chiar dacă rezultatul final este unul nefavorabil, tinerii elevi ai lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au adăugat minute importante la experiența lor la seniori, minute ce se vor vedea în încrederea în forțele proprii în partidele următoare. David Bugnar a punctat pentru Kids Tâmpa.

„Un meci în care nu am reușit ce ne-am propus și anume să luăm cele 3 puncte. Am început practic partida de la 2-0 pentru adversar, lucru ce a afectat serios moralul tinerilor noștrii jucători, mai ales în prima repriză. Și eu și Ciprian am încercat să-i îmbărbătăm la pauză, să le redăm o parte din încrederea în forțele proprii, dar a fost prea târziu și nu am mai putut face nimic. Ne-am consolat cu un gol marcat în final, care sperăm să fie un punct de plecare pentru a crește și a evolua mai bine în partidele următoare”

VASILE TATARCIUC, antrenor Kids Tâmpa Brașov

Cetate Râșnov a pierdut confruntarea de la CSO Plopeni. Iar Olimpic Zărnești a fost învinsă, acasă, de o altă nou-promovată, CS Păulești, scor 1-2. Grideanu a marcat golul gazdelor.

În clasamentul Seriei a 5-a, SR Brașov este pe locul 3, cu 13 puncte. Cetate Râșnov pe 4, cu 11 puncte, iar Kids Tâmpa pe locul 6, cu 10 puncte. Lanterna roșie rămâne Olimpic Zărnești, cu 4 puncte.

Articolul precedentCiprian Anghel, referent zonal al Federației Române de Fotbal
Articolul următorCum se coace corect dovleacul? Toată lumea face această greşeală