LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov a produs surpriza etapei!

Echipa de fotbal Kids Tâmpa Brașov a produs surpriza etapei a 14-a în Seria a 5-a a Ligii 3 de fotbal.

„Urșii” au câștigat derby-ul local susținut, astăzi, pe Stadionul Tineretului, în compania formației SR Brașov. Kids Tâmpa s-a impus cu 3-2. Antone, Kerekes şi Spătaru au marcat pentru gazdele de astăzi, în timp ce pentru “stagari” au înscris Sandu și Horia Popa. Cele două grupări au terminat partida în inferioritate numerică, după eliminările lui Rența de la SR și Zota de la Kids. Deși a acumulat 9 puncte după acest succes, Kids Tâmpa rămâne pe ultimul loc în clasament. Cu 22 de puncte, SR Brașov este pe locul 3 în ierarhie. Aseară, în deschiderea etapei, liderul Corona Brașov a învins pe Olimpic Cetate Râșnov cu 3-1.

Liviu Nicolae, antrenor SR: „Rezultatul spune tot. Am trăit ceva ce nu credeam că putem să trăim după atâta muncă, după atâtea sacrificii făcute de toată lumea, mai ales de cei care susţin această echipă. Au făcut tot ce a depins de ei pentru a avea o activitate cât de cât normală. Noi nu învăţăm din greşeli, nu înţelegem importanţa acestui tricou. În acest moment sunt trist, nu îmi găsesc cuvintele. Am avut jucători care au vrut să intre accidentaţi. Asta a fost istoria. Tactic nu am ce să vorbesc. În momentul în care eşti dominat la capitolul atitudine, restul lucrurilor nu mai au rost”.

A fost un meci în care, în sfârșit, am arătat că putem fi ceva mai maturi în joc și nu am mai făcut multe greșeli copilărești. Considerăm că am meritat această victorie, care a venit după o atitudine foarte bună a tinerilor noștri jucători. Ne doream victoria cu oricine am fi jucat, pentru că veneam după multe rezultate negative și aveam nevoie de o descătușare, un blocaj pe care dacă cu îl depășeam nu prea mai puteam crește în evoluții. Cu cei de la SR suntem și am fost în relații bune, ne-am ajutat, mulți dintre băieții noștri au fost împrumutați la ei o perioadă. Nu avem nimic de împărțit cu nicio altă echipă din oraș și le dorim adversarilor noștri mult succes, să reușească să promoveze!„, a declarat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, echipă care se află la primul succes din 2021 și a acumulat 9 puncte, fiind pe ultima poziție în C5.