Liderul PSD Brașov, Marius Dunca: „Strângem rândurile și începem reconstrucția”

Organizația Județeană a PSD Brașov respectă votul dat în turul doi al alegerilor prezidențiale și le mulțumește tuturor brașovenilor care au acordat încrederea candidatului social democrat.

“Votul este măsura democrației și vine cu obligația fundamentală de a fi respectat, pentru că reprezintă voința cetățenilor. Pentru PSD începe o perioadă în care trebuie să strângem rândurile și să începem reconstrucția pentru anul viitor. Urmează alte două scrutine electorale foarte importante pentru români și pentru România. Partidul Social Democrat a demonstrat de-a lungul timpului, competență administrativă și competență guvernamentală. Angajamentul nostru politic are, în prim-plan, bunăstarea românilor și vom continua să luăm și să gândim măsuri dedicate lor”, a declarat Marius Dunca, Președinte PSD Brașov.

Referindu-se la situația Partidului Social Democrat după alegerile prezidențiale, Marius Dunca spune că este necesară o perioadă de reflecție la nivelul conducerii, o perioadă care trebuie să reconecteze PSD cu fiecare membru al partidului, cu electoratul din țară, dar și din străinătate.

“Se încheie o etapă din existența partidului nostru, trei ani în care PSD a guvernat cu rezultate bune pentru toți românii, dar și o perioadă în care am făcut greșeli pe care trebuie să ni le asumăm cu toții. Pentru PSD, acest moment trebuie să reprezinte începutul unei perioade de reflecție asupra lucrurilor pe care le putem îmbunătăți în relație cu oamenii. Convingerea mea și a întregii organizații este că partidul iese întărit după trei lupte electorale grele, dar este necesar un proces de reformă organizațională care să se realizeze în acord cu așteptările românilor de la singurul partid de stânga din România. Avem capacitatea și potențialul să recâștigăm încrederea românilor, dacă vom înțelege în profunzime mesajul pe care aceștia ni l-au transmis”, a adăugat Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

Articolul precedentCum au votat braşovenii? Iohannis, victorie zdrobitoare
Articolul următorCum arată drumurile din județul Brașov?