La doar 48 de ani, un medic din Brașov a murit în somn!

Doliu pentru sistemul medical din Brașov. La doar 48 de ani, doctorul Vitalie Neaga, de la Spitalul Militar Regina Maria, a murit la începutul acestei săptămâni.

Se pare că acesta a fost găsit fără suflare în casă, de autorități, care au fost anunțate de familia medicului că bărbatul nu mai putea fi contactat de câteva zile. Specializat în anestezie și terapie intensivă, doctorul de la Spitalul Militar ar fi murit în somn.

„Odihna vesnica și drum lin către lumea celor drepți ďi buni, grăbit fiind, așa cum ai trăit intreaga viață, alergând intens printre suferințele semenilor, iubindu-i de multe ori cu mult mai mult decât pe cei dragi inimiii tale, sacrificând zile și nopți fără număr, cu crezul de a-ți face meseria dincolo de absolut, empatic și cu crucea Domnului în minte și in suflet! Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace și liniște, alături de echipa colegilor nostri plecați la cele vesnice, dragul nostru coleg, prieten și camarad, dr. Vitalie Neaga ! Medicina din specialitățile Anestezie și terapie intensiva și cea de Boli infecțioase a rămas, a câta oara, fără un profesionist desăvârșit….mult prea devreme, mult prea grăbit! Ca și noi, întreg colectivul Spitalului Militar de Urgenta “Regina Maria” Brasov! …” , a postat, pe Facebook, comandantul Spitalului Militar Regina Maria din Brașov, dr. Alexandru Keresztes.
Articolul precedentFOTO Drapelul de pe Tâmpa a fost schimbat
Articolul următorVIDEO Atenție, șoferi! Pericol în trafic!