ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat prima victorie din istorie la seniori, chiar pe propriul teren, împotriva rivalei locale, Olimpic Cetate Râșnov, într-un joc din etapa a 2-a a seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Elevii cuplului Ciprian Anghel-Nicu Văduva s-au impus cu 2-1 (1-1) în fața unui adversar mai puternic, dar și mai experimentat. După ce oaspeții au deschis scorul din penalty în minutul 13 (Drugă), gazdele au reintrat în joc grație reușitei lui Dumitraș din minutul 28. După pauză, „urșii” au ieșit mai motivați de la cabine, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 58, când Zota a înscris golul de 3 puncte.

„O victorie mare”

Staff-ul tehnic al „alb-albaștrilor” a fost foarte mulțumit de evoluția tinerilor jucători. „O victorie mare pentru noi! Copiii s-au dăruit, pentru asta ne pregătim, să câștigăm meciurile. Am trecut de primele emoții, vom crește de la meci la meci și vor veni și alte victorii”, a spus Ciprian Anghel. El a fost completat de colegul de pe bancă, Nicu Văduva: „Felicitări celor care au jucat astăzi, au adus prima victorie la nivel de seniori pentru Kids Tâmpa. Față de primul meci, acum am fructificat greșelile adversarului. Scorul putea fi mai mare dacă eram mai atenți. Nu ne-a picat bine golul lor. Cred ca a fost prima dată când au ajuns în careul nostru. Am avut însă încredere în băieți. Vom aborda la victorie fiecare meci”.

Tehnicienii celor două echipe au folosit următorii jucători:

ACS Kids Tâmpa Brașov: Câșlariu – Sburlea, Cupu, Enache, Marin (min. 77 Ionescu), Țuțu, Crihan (min. 84 Mureșan), Dumitraș (min. 89 Țolu), Andrieș, Kerekes, Zota (min. 89 Dani);
antrenori – Ciprian Anghel, Văduva Nicolae

Olimpic Cetate Râșnov: Gavriș – Dobre, Poverlovici, Potecu, Munteanu (min. 59 Dinu; min 70 Coman), Drură, Mihai (min. 46 Căpățână), Strătilă, Botea, Moisin (min. 59 Suciu), Staicu
antrenor – Florin Dârvăreanu

În runda următoare, peste o săptămână, „urșii” au programat un joc în deplasare, contra celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

Sursa: Realitatea de Brasov