Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat un tânăr bănuit de trafic de cocaină.

La data de 17 decembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna au surprins un tânăr braşovean, de 20 de ani, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ar fi ridicat de la un transportator privat un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu pentru continuarea verificărilor.

La controlul coletului au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro.

Gavriluț Ovidiu este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov din luna noiembrie 2018. Referitor la faptele pentru care a fost arestat preventiv, menționăm că nu aveam cunoștință despre acestea, însă instituția noastră va pune la dispoziția organelor abilitate absolut tot ceea ce este necesar pentru soluționarea cauzei. După rezolvarea contestației făcută de acesta la măsura arestării preventive pe 30 de zile va fi suspendat din funcție până la soluționarea cauzei. Pentru mai multe detalii despre faptele săvârșite de acesta vă puteți adresa Biroului Teritorial al DIICOT din județul Covasna – se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Brasov.

Detalii pe realitateadecovasna.net

Articolul precedentAvertizare meteo de vreme severă imediată
Articolul următorAtenție, șoferi! Cod galben de ceață densă