Investiții majore în infrastructură, la Zărnești

În anul 2009 Primăria orașului Zărnești a atribuit tinerilor cu vârste curprinse între 18 și 35 de ani, în baza Legii 15/2003, 100 de loturi de teren, în cartierul Tohan–Blocuri, zona Musceluț.

Conform obligațiilor legale, Primăria Zărnești a demarat, în anul 2018, extinderea rețelei de distribuție a apei potabile în cadrul proiectului „Reabilitare extindere rețele de apă potabilă etapa a II a și extindere rețele de canalizare menajeră în orașul Zărnești”, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa I.

„Totodată, pe lângă extinderea rețelei de apă potabilă s-au făcut demersurile necesare extinderii rețelei de distribuție a energiei electrice. Astfel, în Planul de dezvoltare a Rețelei Electrice de Distribuție a S.D.E.E. Transilvania Sud a fost cuprins și obiectivul «Extindere RED zona Muscelut, Zărnești, jud. Brașov», lucrările fiind demarate la mijlocul lunii februarie, anul curent”, a anunțat primarul Alexandru Igrișan pe pagina de Facebook.

În urma finalizării acestor obiective, beneficiarii legii Legii 15/2003 din acest cartier vor putea trece la construirea efectiva a locuințelor. În perioada următoare, Primăria are în vedere și obținerea de fonduri pentru extinderea rețelei de colectare a apelor uzate, dar și realizarea drumurilor din aceasta zonă. „Nu în ultimul rând, pentru a asigura o dezvoltare urbanistică unitară, Primăria Zărnesti a întocmit patru tipuri de proiecte necesare la obținerea autorizației de construire locuință și care vor fi puse la dispoziția titularilor acestor loturi de teren”, a mai precizat primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan.

Articolul precedentBrașovenii rămân, din nou, fără apă potabilă
Articolul următorClopotnița unei biserici din Brașov, construită ILEGAL