Investigații medicale gratuite la o clinică privată din Brașov

Persoanele care au diagnostic de insuficiență cardiacă, cele care sunt purtătoare de defibrilator cardiac sau au suferit intervenții chirurgicale pe cord deschis (by-pass aortocoronarian sau proteză valvulară) beneficiază gratuit de evaluarea stării de sănătate în cadrul spitalului Clinicco, în baza biletului de trimitere (către cardiologie) de la medicul de familie sau medicul specialist.

Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă cu o durată de 48 de ore și includ examen clinic, analize de laborator care indică riscul cardiovascular, EKG, ecocardiografie. Internarea se face pe bază de programare și bilet de trimitere la: 0733 008 195 [email protected]

Campania este valabilă până la data de 15.12.2019, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

Pentru spitalizările care depășesc 48 de ore, pacienții vor achita zilele de spitalizare suplimentare.

Despre Clinicco

În urmă cu 10 ani, în februarie 2009, își deschidea porțile primul spital de cardiologie privat din țară. Un proiect ambițios, alături de o echipă medicală excelentă, recunoscută la nivel național și nu numai.

În tot acest timp, echipa medicală a fost întotdeauna orientată către achiziționarea și punerea la dispoziția pacienților a celor mai noi tehnologii medicale.

10 ani mai târziu, Clinicco continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis și singurul centru abilitat care tratează pacienții cu tulburări de ritm și de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile.

În cei 10 ani de existență, echipa medicală a efectuat peste 2000 de operații pe cord deschis, peste 16 000 de coronarografii, a implantat peste 5000 de stenturi și aproximativ 2300 de defibrilatoare și stimulatoare cardiace.

Printre realizările medicale de excepție se numără:

Cel mai performant sistem de resincronizare cardiacă implantat în premieră națională la Clinicco Brașov

Primul spital din Europa de Est unde a fost implantat un dispozitiv CCM (de modulare a contractilității cardiace), un aparat revoluționar în tratarea insuficienței cardiace

Primul stimulator cardiac cu funcție auto-RMN din țară

Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania

Endoprotezarea anevrismelor de aortă abdominală aplicabilă și în cazurile de anatomie particulară

Demararea proiectului de aterectomie rotațională (rotablație) – tehnologie de vârf care vine în sprijinul pacientului cu leziuni aterosclerotice complexe

TAVI – utilizând ultima generație de valve supra anulare

Abordarea minim invazivă (percutanată) a defectelor septale interatriale cu DSA occluder

Ablație de artere septale ca terapie în CMMO

Clinicco Brașov continuă să fie un centru medical de referință în cardiologia și ortopedia românească, unul dintre cele mai căutate și apreciate spitale din România.

Articolul precedentTAMTAM Festival, de mâine, la Brașov
Articolul următorCâte titluri de proprietate a emis Prefectura anul acesta?