170 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani s-au înscris la cea de-a doua ediție a Brașov Kids Trophy 2019, care se desfășoară astăzi, în partea inferioară a Pârtiei Lupului.

Competiția se adresează atât copiilor care practică schiul de agrement cât și celor care îl practică la nivel de performanță. Cei 170 de copii sunt din toată tara: Brașov, Bucuresti, Miercurea Ciuc, Resita, Toplita, Sinaia, Busteni, Cluj, Odorheiul Secuiesc, Tg Mures, Sovata, Borsec, Hunedoara, Timișoara. Evenimentul va fi deschis de celebrul schior Ioan Valeriu Achiriloaie. 

PROGRAM

Validarea înscrierilor:

Ora 8.30 – 9.30. Secretariatul concursului validează înscrierile.
Numerele de concurs se vor acorda la baza Partiei Lupului ( drumul spre Patinoar), zona de sosire, între orele 8.30-9.00.

Recunoaşterea traseului:

Ora 9.30 – 9.50. Concurenţii au dreptul la recunoaşterea traseului cu porţile montate,
păşind pe schiuri în susul pârtiei pe marginea traseului sau schiind uşor în derapaj prin porţi. Concurenţii vor purta în mod obligatoriu la recunoaştere numărul de concurs vizibil.

Start în prima manşă:

Ora 10:00. Concurenţii vor fi prezenţi în zona de start cu cel puţin 10 min înaintea orei
oficiale de start. Se vor califica in a 2 a mansa primele 15 locuri ! Concurenţii descalificaţi în prima  manşă nu au dreptul să ia startul în manşa a doua.

Start în a doua manşă:

Ora de start a celei de a doua manşe (estimam ora 13:00) va fi anunţată la cca. 15 min după încheierea primei manşe. Ordinea de start pentru manşa a doua va fi comunicată la start cu aproximativ 10 min. înainte de plecarea primului deschizător. Primii 5 concurenti clasaţi din fiecare categorie de participanti vor pleca în ordinea inversă a timpilor realizati în prima mansa după care se va pleca în ordinea timpilor realizati.

Festivitatea de premiere:

Are loc după încheierea timpului de depunere şi solutionare a contestaţiilor (estimam ora 15:30). Organizatorul va oferi diplome, medalii şi premii participanţilor aflaţi pe primele 5 locuri în clasamentul final al etapei. Premiile şi cadourile nu se vor acorda celor absenţi la premiere, aceștia putând ridica doar diploma, medalia si cupa.

Articolul precedentHANDBAL FEMININ: Corona Brașov, victorie la Galați
Articolul următorRecord de participanți la finala Promo Rally, de la Prejmer