Încă 3 farmaciste bolnave de coronavirus?! Stați liniștiți, brașoveni, autoritățile NU ne oferă nicio informație!

Mai multe informații au început să circule, în această dimineață, în mediul online. Din păcate, așa cum se întâmplă de zile bune, acestea nu sunt confirmate, oficial, de nicio autoritate, însă ne dorim să vă informăm, totuși, din sursele pe care le avem.

Astfel, potrivit mytex.ro, alte 3 farmaciste, angajate la fostul Sensiblu de pe strada Republicii, actualul Dr. Max, au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Asta după ce acum câteva zile a fost confirmată o altă colegă de-a lor. Una dintre cele trei farmaciste ar fi însărcinată. Toate pacientele sunt internate la Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit sursei citate, coronavirus ar avea și soțul unei farmaciste, care ar fi polițist la Secția 4. Repetăm, nu putem afla date oficiale pentru dumneavostră pentru că nu există comunicare la nivelul DSP Brașov și Prefectură! Cu toate acestea, cu orice risc, o să încercăm să vă informăm, fără să vă panicăm, din sursele pe care noi le avem!

Articolul precedentSă fim OAMENI! Un copil de 4 ani, grav bolnav, are nevoie de ajutorul nostru! Împreună îi putem oferi o șansă la viață!
Articolul următorRomânia va testa un vaccin împotriva coronavirus! Într-o lună ar putea începe testările