În ce zone vor fi montate, mâine, limitatoare de viteză?

Sâmbătă vor fi montate limitatoare de viteză la alte trei treceri pentru pietoni din municipiul Brașov, după ce, în ultimele săptămâni, au fost montate limitatoare de viteză la 16 treceri pentru pietoni.

Această acțiune este realizată în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice. În aceasta etapă vor fi instalate sisteme de limitare a vitezei la următoarele treceri de pietoni: pe str. Zizinului, intersecție cu Drumul Cernatului, la trecerea de pietoni de la stadionul Carpați https://www.google.ro/maps/@45.648863,25.6518264,156m/data=!3m1!1e3; pe str. Aurel Vlaicu, la intersecția cu b-dul Griviței, doar pe sensul de mers dinspre Faget spre Griviței; pe str. Stadionului, la Stadionul Tineretului, doar pe sensul de mers dinspre Fartec (b-dul Griviței) spre Bartolomeu (Calea Făgărașului) https://www.google.ro/maps/@45.6652161,25.5844292,185m/data=!3m1!1e3

Articolul precedentFOTO Weekend perfect pentru schi, în Poiana Brașov
Articolul următorReprezentanții marilor magazine din Brașov: „Nu e niciun motiv de panică! Avem stocuri suficiente de alimente!”