VIDEO Ilie Stan, dezamăgit de felul în care a fost demis de la FC Brașov

Ilie Stan, care a împlinit 54 de ani, fostul antrenor al celor de la FC Brașov SR, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, ce momente penibile a trebuit să trăiască la despărțirea de gruparea de sub Tâmpa, pe final de 2021.

Sunt foarte dezamăgit de atitudinea celor din conducerea clubului. Eu am fost solicitat să fac un proiect, pe trei ani. A existat o discuție clară. Am început și târziu, mi-a fost foarte, foarte greu pentru a pregăti echipa.

Dar, m-a deranjat demiterea și cum a fost anunțată aceasta. Se formase un lot interesant, atmosfera era foarte bună. Dar, nu s-a ținut cont de contract. Era un proiect pe 3 ani, inițial, după care au zis că vor un contract pe un an. 

Am ajuns la stadion și mi s-a spus că nu am ce căuta acolo. M-am simțit ca un infractor. Cei de la pază aveau o listă cu niște nume și aveau și fotografia mea. Deci, infractor eram. Ca să mă recunoască, a spus Ilie Stan, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

”Iliesta” a povestit cum a reușit, într-un final, să intre în posesia lucrurilor personale, după ce a primit ”interzis” pe stadion.

Nu m-au lăsat să intru în vestiar nici să-mi iau la revedere de la băieți. dar nici să-mi iau echipamentul. Mi s-a spus că secunzii mei pot rezolva asta. Am apucat, totuși, să-mi iau la revedere de la jucători, într-o altă sală, a mai spus Ilie Stan, la Digi Sport.

Interviul video, AICI