Hoț la 7 ani!!! Se întâmplă într-o școală din județ

Polițiștii din cadrul Secției 3 Rurale Voila – Postul de Poliție Șinca, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din localitatea Șinca, județul Brașov, cu privire la fapul că, în sediul școlii pe care o administrează, au pătruns două persoane care au sustras mai multe bunuri. În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, după terminarea orelor de curs, persoane necunoscute ar fi distrus un geam al imobilului, iar ulterior ar fi pătruns în sediul școlii, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat și depistat autorii faptei, aceștia fiind doi minori cu vârsta de 7 ani, respectiv 11 ani, elevi în cadrul acelei unități școlare, ambii din localitatea Șinca, județul Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. Minorii se pare că ar fi furat lapte, cornuri și rechizite.

Articolul precedentFemeie tâlhărită și agresată sexual, la Făgăraș
Articolul următorMaşină răsturnată, pe DN13