Echipa de hochei pe gheață Corona Wolves Brașov a fost învinsă, aseară, pe Patinoarul Olimpic, de Ferencvaros Budapesta, în prelungiri, scor 4-5 (1-1, 2-1, 1-2, 0-1). Meciul a contat pentru faza „master round” din Erste Liga.

Ferencvaros, venită la Brașov după ce zilele trecute a reușit să câștige Cupa Ungariei, învingând în finală reprezentanta vecinilor noștri în EBEL: Fehérvár AV19, a primit o replică dârză din partea „lupilor”, rezultând un meci foarte spectaculos.

Pentru echipa noastră au marcat: în minutul 19’37”: Peter Balazs (asistat de Zsombor Molnar și Daniel Trancă); în minutul 24’48”: Albert Zagidullin (asistat de Gergo Biro și Otto Biro); în minutul 26’27”: Pavlo Borysenko (în superioritate numerică, asistat de Albert Zagidullin și Daniel Trancă); în minutul 54’11”: Zsombor Molnar (asistat de Daniel Trancă);

Corona Wolves Brasov are 6 puncte în clasamentul Master-Roundului ligii, după cele două puncte primite pentru terminarea sezonului regulat pe locul 3 adăugându-se 4 puncte după două meciuri disputate (cele trei puncte câștigate în deplasarea de la Miercurea Ciuc și punctul de astăzi).

Pentru „lupi” urmează o deplasare contând pentru sezonul regulat al campionatului național, sâmbătă și duminică având programate două meciuri la Galați în compania echipei locale.

Sursa: wolves.ro

Articolul precedentConductă cu apă spartă, în municipiul Braşov
Articolul următorRevolta unui consilier local! „Dacă nu pot ajuta Brașovul, toți politicienii ar trebui să demisioneze”!