FOTO: Corona Brașov

Căpitanul echipei de handbal Corona Braşov, Georgiana Ciuciulete, a semnat prelungirea contractului pe încă un an, cu formaţia braşoveană şi speră să fie ferită de accidentări pentru a ajuta echipa din teren.

Sper să fiu sănătoasă şi să mă pot bucura de handbal. Am avut parte de accidentări şi ştiu cât de greu este să stai pe margine şi să treci printr-o perioadă de recuperare. Nu e deloc uşor să priveşti meciurile din tribună şi sper să intru cât mai repede în teren, alături de fete”, a spus jucătoarea Coronei.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, a spus la rândul lui că este mulţumit că echipa se poate baza în continuare pe aportul Georgianei Ciuciulete. „Georgiana este una dintre jucătoarele importante ale echipei noastre şi cum era şi firesc, ne-am dorit foarte tare ca ea să rămână în continuare în lot. Este o handbalistă de caracter, iar faptul că fetele şi-au dorit foarte tare ca ea să continue spune multe despre ce înseamnă Georgiana pentru noi toţi. Sperăm să fie sănătoasă şi să se bucure în continuare de handbal”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona.

Altfel, în cea mai recentă confruntare din Liga Națională, Corona Brașov a învins, marți seara, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, cu 24-21, pe Gloria Bistrița. Echipa antrenată de Ion Crăciun va evolua, pe 9 martie, în deplasare, la Brăila.

Articolul precedentSpectacolele lunii martie, la Opera Brașov
Articolul următorCând se organizează licitațiile pentru locurile de parcare din cartierul tău?