Haideți să ajutăm cu un LIKE Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi” din Brașov!

Dintre cele 244 de școli înscrise, cu peste 2000 de desene în total, printre cele 10 finaliste se numără și Școala Gimnazială Diaconu Coresi din Brașov. Toate aceste finaliste vor primi câte 50 de cărți ”Școala banilor bine-crescuți” per școală și ateliere gratuite de educație financiară susținute de autoarea cărții, Cristina Andone, și de profesorii Școlii de Bani, precum și diplome de participare.
Felicitări din toată inima tuturor școlilor care, în vreme de pandemie, s-au mobilizat și au participat la concurs!
Acum publicul va alege căștigătoarea titlului de Școala banilor bine crescuți. Cum? Foarte simplu. Desenele fiecărei școli pot fi votate, printr-un like, până pe 15 decembrie, la ora 18:00. Școala care va avea cele mai multe like-uri în data de 15 decembrie, la ora 18:00, va câștiga titlul de Școala banilor bine crescuți. Desenul Școlii Gimnaziale Diaconu Coresi poate fi ales de pe pagina de facebook a evenimentului denumit chiar „Școala banilor bine-crescuți”, în linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/371176706833464/posts/941180509833078/
Acesta este desenul Școlii Gimnaziale Diaconu Coresi, care are nevoie de cât mai multe likeuri:
Unitatea de învățământ câștigătoare va primi titulatura “Școala banilor bine-crescuți” și următoarele premii: cărți pentru toți elevii din școală cu vârsta între 6 și 11 ani, 20 de cărți Școala banilor bine-crescuți pentru biblioteca școlii, crearea unui “colț de educație financiară” în școală (rafturi/ bibliotecă pt cărți, fotolii puf, măsuțe, scaune, pușculițe, materiale educaționale de educație financiară și cărți), expunerea desenelor câștigătoare în cea mai apropiată sucursală BCR de școala câștigătoare.
Articolul precedentHaideți să ajutăm cu un LIKE Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi” din Brașov!
Articolul următorMare atenție, părinți! Instagram ajută adolescenții să facă rost de droguri