Guvernul Orban va anula procedurile inițiate de guvernarea Dăncilă pentru Comarnic – Brașov!

Guvernul Orban va modifica, prin ordonanță, reglementările în vigoare privind investițiile în regim de parteneriat public-privat și va anula procedurile de contractare a investițiilor de acest tip inițiate de CNSP pentru autostrada Comarnic-Brașov și autostrada Tg. Neamț-Iași. 

Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a propus, în ședința de joi a Guvernului, discutarea unui proiect de ordonanță în acest sens. ”În esență, vorbim de alte inginerii marca Vâlcov descoprite la diverse instituții. De această dată, din nou, ne întoarcem la Comisia de Prognoză și vă propunem să anulăm procedurile de contractare a investițiilor în partenriat public-privat inițiate de Comisiai Națională de Strategie și Prognoză (CNSP). Ne referim în principal la două proiecte majore de infrastructură esențială, respectiv autostrada Comarnic-Brașov și Tg. Neamț-Iași”, a spus Dancă.

Citește mai mult pe: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/guvernul-orban-va-anula-procedurile-initiate-de-guvernarea-dancila-pentru-comarnic-brasov-seful-cancelariei-vorbim-de-inginerii-marca-valcov-proiectul-a-fost-ingropat-inca-din-faza-de-pregatire-19229639?source=biziday

Articolul precedentAccident rutier, pe DN 11! Victime de 81 şi 86 de ani
Articolul următorO nouă licitație pentru Aeroportul Brașov – Ghimbav