FOTO+VIDEO Hora Unirii s-a dansat în Masivul Postăvarul

Peste 100 de tineri din toată țara au dansat, astăzi, Hora Unirii, la peste 1.700 de  metri altitudine, în Masivul Postăvarul. Evenimentul a fost organizat de ONG-ul Prietenii, Muntele, Chitara și Focul. 

Am ales Postăvarul pentru evenimentul de 1 Decembrie din două motive. Cabana Postavarul este cea mai bine dotată cabana, atât ca si conditii, cat si in ceea ce priveste capacitatea de cazare pentru ca noi avem multi membrii si susținători. In plus, sa nu uitam ca, la poalele cabanei, mai exact in Scheii Brașovului, s-a înființat prima școală românească. In plus, tot aici, Andrei Mureșanu a creat imnul de azi al Romaniei. Iar in Casa Muresenilor a fost inventat dansul ROMANA. Altfel spus, județul Brașov sta la baza identității românești pe atât de multe direcții si coordonate.

In plus, povestea Prietenii, Muntele, Chitara și Focul a inceput in muntii Făgăraș. Fagarasul ne-a adus impreuna, fiind martor la prima noastra iesire “neoficiala”. Acolo ne-am transformat in prieteni, am parcurs primul traseu montan si am ascultat toata noaptea cantece de chitara in jurul focului. Ne-a placut atat de mult, incat am decis sa impartasim si cu altii placerea experientelor la nivelul “WOW!”. Facem asta de fiecare data cu profesionalism, placere si entuziasm, aducand elemente inedite fiecarei iesiri. PMCF e mai mult decat un ONG. Este o familie. De la mancarea delicioasa la ceaun, muzica live, licitatii in scop caritabil, tiroliana, trasee pe munte si pana la baloane cu heliu sau surprizele pregatite de organizatori, universul experientelor traite alaturi de PMCF este in continua crestere„, ne-a povestit Bogdan Dărădan, unul dintre organizatorii acțiunii din Masivul Postăvarul.

Articolul precedentConcerte festive, diseară, ale Operei și Filarmonicii
Articolul următorÎN DIRECT Parada de 1 Decembrie