FOTO+VIDEO Două persoane și-au pierdut viața în accidentul de lângă Făgăraș! Alte 4 sunt rănite!

IPJ Braşov anunță primirea unui apel la 112 care anunță producerea unui accident rutier pe DN1S, între localitățile Părău și Veneția de Jos, în care sunt implicate 3 autovehicule. Traficul este blocat.

Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a produs între un autoturism și un microbuz. Din primele informații sunt 6 victime, una încarcerată, două in stop cardio-respirator. Se acționează cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și două echipaje SAJ.

UPDATE IPJ BRAȘOV – 

Pe DN1S, între localitățile Părău și Veneția de Jos, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, pentru două dintre acestea cadrele medicale declarând decesul.  Celelalte victime primesc îngrijiri medicale la fața locului.

La testarea unuia dintre conducătorii auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE ISU BRAȘOV – 8 victime în total. Două persoane decedate (femeie 70 de ani, barbat 20 de ani). 4 adulți conștienti si cooperanți (3 bărbați și o femeie), copil 7 ani constient si cooperant, copil 3 ani în comă.