Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov – Bucureşti. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul feroviar este deviat printr-un racord de manevră al staţiei Dârste, până la remedierea problemei de pe Magistrala 300.

CFR informeaza ca in aceasta dimineata, locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la iesire din statia Darste. Trenul circula in relatia Brasov – Bucuresti.

Pentru asigurarea continuitatii traficului feroviar cele doua vagoane ale trenului au fost retrase cu o alta locomotiva in statia Brasov, de unde vor circula in compunerea trenului IR 1644, pana la Bucuresti Nord.

Circulatia feroviara intre Brasov si Darste nu a fost afectata, toate trenurile fiind redirectionate sa circule pe varianta de traseu Darste – Brasov, destinata trenurilor de marfa.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de ancheta.

Articolul precedentATENȚIE, brașoveni! Ultimele două zile în care puteți plăti taxele și impozitele locale cu bonificația de 5%
Articolul următorFOTO Lucrări de modernizare pe DN 73, la Râșnov