FOTO + VIDEO Autobuze supraetajate MODERNE, pe trasee turistice din tot județul Brașov

Cei care vor să viziteze unele dintre cele mai importante obiective turistice din județul Brașov vor avea cele mai bune condiții de transport.

În doar câteva zile, turiștii vor avea ocazia să ia parte la un tur profesionist pe ruta Brașov – Belvedere – Poiana Brașov – Cetatea Râșnov – Dino Park – Castelul Bran – Biserica Sânpetru – Biserica Hărman – Biserica Fortificată Prejmer, cu autobuze profesioniste, de ultimă generație, supraetajate.

Autobuzele arată foarte bine atât pe interior, cât și pe exterior. Biletele vor fi vândute online, dar și în puncte fixe special amenajate, iar un tur turistic complet va dura 5 ore și va costa 25 de euro. Excursiile vor începe în doar câteva zile.

Vor fi puse la dispoziția turiștilor trei autobuze, două etajate, cu o capacitate de 76 de locuri fiecare, iar unul fără etaj, cu 38 de locuri, toate pe scaune. Mijloacele de transport au primit clasificare de la Ministerul Turismului și au toate avizele pentru siguranța pasagerului. Inițiativa aparține unei companii din Brașov, care a vândut Simonei Halep hotelul din Poiana Brașov, iar investiția totală se ridică la 200.000 de euro.

Articolul precedentExpoziție inedită, astăzi, la Brașov: „Monumentele Eroilor Primului Război Mondial”
Articolul următorDotări spectaculoase, la Zoo Brașov