FOTO Trafic îngreunat spre Poiana Brașov! Recomandările autorităților

Trafic infernal, pe anumite porțiuni, spre Poiana Brașov. Pentru a evita aglomerația, turiștilor li se recomandă să nu meargă cu propriul autoturism până în stațiune.

Având in vedere numărul foarte mare de mașini care urcă spre Poiana Brasov (în acest moment, în urma monitorizării efectuate de Politia Locală, raportul este de o mașină care coboară, la cinci mașini care urcă spre stațiune), coroborat cu autovehiculele deja parcate în Poiană, autoritățile fac un apel către turiști să își lase autoturismele în parcarea multietajată din Poiana de Jos.

În acest moment sunt libere 255 de locuri. Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) și Poiana Brasov se circulă cu foarte mare dificultate, iar cei aproape 3 kilometri se străbat în câteva zeci de minute. În momentul în care ajung în Poiana Brașov, turiștii au șanse foarte mici sa găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliției Locale îi îndrumă, de la sensul giratoriu al parcării multietajate, să își lase mașinile acolo și să utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit.

 

 

 

Articolul precedentCe se întâmplă cu tariful pentru serviciul de canalizare, din municipiul Brașov?
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Un accident blochează traficul pe DN1