FOTO ȘOCANT! Degete distruse de petarde!

O postare șocantă a medicului chirurg Dan Grigorescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă de la Spitalul Județean din Brașov, atrage atenția asupra pericolului la care se expun cei care folosesc petardele!!!

Mai jos aveți postarea medicului Dan Grigorescu, de pe pagina personală de Facebook: 

Sărbători (din păcate!) petardate…

Comemorez (că de aniversat nici nu poate fi vorba!) împlinirea unui cincinal de când încerc, la fiecare sfârșit de an, să atrag atenția în spațiul public asupra riscului pe care și-l asumă (mai ales ignorându-l!) cei care, utilizând petarde, își mutilează mâinile.

Uite că anul ăsta „realitatea bate filmul” în cazul recent sinucisului care a încercat (sunt sigur că involuntar) să devină primul înghițitor (și stingător) de petarde din lume rămas în viață după o asemenea tentativă. I-a rămas totuși doar satisfacția (sic!!!) de a fi primul care încearcă la nivel mondial o astfel de aroganță care incumbă o astfel de maximă ignoranță.

La noi, la Brașov, tocmai s-a internat primul petardat rămas în viață din acest „sezon”. E deja operat.
De aceea, nu mă pot abține să încep din nou să „propovăduiesc” (sper că nu 《în pustiu》) pe această temă, aducând că argument doar două imagini, cele mai soft cu putință, strigând:
Legiutori mari și mici! Interziceți naibii utilizarea de către cei din publicul larg a acestor pocnitori de mizerie.
Dar definitiv! Că nu s-o face gaură-n cer!
Și nici în buzunarul comercianților de ocazie!

Articolul precedentȘoferi prinși băuți și fără permis, la volan, de Crăciun
Articolul următorVIDEO Evitați DN1! Trafic INFERNAL