În cadrul contractului “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele”, lucrările de modernizare de pe strada A.I.Cuza aufost finalizate sâmbătă, 18 mai, dar continuă pe strada Carierei, din Brașov.

Conducătorii auto care intră pe strada Carierei, dinspre strada Lungă, vor avea acces pe un sens de circulație, ca până acum. Pe celălalt sens, cei care vin dinspre Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic și se deplasează spre strada Lungă au accesul blocat, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Rutele alternative sunt:

La stânga – str. Pictor Ion Andreescu, ieșire spre Calea Făgărașului

La dreapta – str. 8 martie

Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător. Compania APA estimează că lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii iunie 2019.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Articolul precedentFOTO Actriță din filmul „Harry Potter”, în vizită la sanctuarul de urși Libearty Zărnești
Articolul următorCOD GALBEN de vreme severă imediată!