Mai mulți angajați de la ANAF Brașov au încetat munca astăzi, pentru câteva zeci de minute. Oamenii au ieșit în fața instituției și au protestat pașnic. Astfel, după protestele de ieri, de la Ploiești și Timișoara, astăzi a venit rândul salariaților Fiscului din Brașov.

Protestul angajaților ANAF Brașov a durat aproximativ 20 de minute, timp în care circa 30 de persoane au refuzat să mai lucreze cu publicul. Decizia de a ieși în fața instituției a fost una spontană. Salariații Fiscului din Brașov sunt nemulțumiți de volumul mare de muncă și susțin că, la Brașov, personalul este insuficient. Aceștia sunt speriați că vor rămâne fără locurile de muncă, după ce ministrul Eugen Teodorovici a anunțat că unul din patru salariați ar putea fi dat afară.

Dotările primitive chiar, calculatoarele vechi de zeci de ani, programele depășite și infrastructura care nu mai face față cerințelor din 2018, toate sunt doar câteva dintre nemulțumirile angajaților ANAF Brașov. Oamenii sunt contrariați că au fost desființate direcțiile regionale și toate atribuțiile au fost preluate de cele județene. Salariații susțin că vor continua protestele dacă solicitările lor nu vor fi ascultate.

Articolul precedentPremieră istorică în Consiliul Local Prejmer
Articolul următorPieton lovit de mașină, pe DN 1