FOTO – Peste 1.000 de steaguri tricolore, în tot municipiul

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Primăria a amplasat mai multe steaguri tricolore decât de obicei, pe stâlpii și clădirile din oraș, cu prilejul Zilei Naționale a României.

De Centenar, 900 de steaguri tricolore, cu dimensiunea de 1,35×0,95 m, cu lance, sunt amplasate pe stâlpi, de-a lungul principalelor artere: Eroilor, 15 Noiembrie, Castanilor, M. Kogălniceanu, Zizinului, Saturn, A.Vlahuță, Toamnei, N.Iorga, Mureșenilor, G. Barițiu, Șirul Beethoven, Prundului, Poarta Șchei, Grigoraș Dinicu, N. Bălcescu, Iuliu Maniu, Carpaților, Muncii, Valea Cetății.

Alte 160 de steaguri verticale de dimensiune mai mare (3 metri lungime) au fost montate pe Calea București (între intersecția cu Poienelor și cea cu Toamnei), pe Bulevardul Victoriei, pe B-dul Griviței (de la giratoriul cu Aurel Vlaicu, până la pasajul Fartec), pe Calea Făgărașului (de la Hornbach, la pasajul de la ocolitoare).

Cele mai mari drapele tricolore sunt cele douăsprezece de 10 metri lungime și 4,5 metri lățime fiecare, ce pavazează, special de Centenar, fațada Primăriei, dar și clădirile Modarom, Aro și alte construcții reprezentative, aparținând Armatei. Tuturor acestora li se adaugă steagurile noi de la intrările în Brașov, care le-au înlocuit pe cele vechi.

Pentru participanții la parada de 1 Decembrie, tot Primăria a achiziționat 3.000 de stegulețe, 2.000 de fulare și 1.000 de cocarde tricolore, care vor fi distribuite, gratuit, de către voluntari.

Articolul precedentProgramul cu publicul, la Serviciul de Evidența Persoanelor Brașov
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Circulație feroviară întreruptă, din cauza frigului