Foto: Corona Brasov

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a fost prezent, sâmbătă, la premierea grupelor 2009 şi 2010 de la turneul de fotbal „Cupa Corona – 100 România”.

Fostul mare fotbalist, care a inspirat mulţi copii să se apuce de fotbal, a fost asaltat de micuţii fotbalişti pentru autografe şi poze. Și-a amintit cu nostalgie de vremurile când şi el era la început de drum în fotbal.

Atunci când mă uit la ei văd viitorul şi de asta mă încântă să văd un număr mare de copii la fotbal. Ei sunt viitorul, de ei trebuie să avem grijă şi să îi creştem frumos, pentru că peste ani, ei ne vor reprezenta. Trebuie să avem grijă să aibă modele, să îi susţinem şi să îi încurajăm în tot ceea ce fac. Îi felicit pe cei de la Corona pentru că acest turneu care aduce atâta bucurie în rândul celor mici”, a spus Mirel Rădoi.

Ne bucurăm foarte tare că Mirel a fost prezent la Cupa Corona 100 România şi că micii fotbaliști au avut ocazia să ia autografe şi să facă poze cu el. Aşa cum a spus şi Mirel, este important ca aceștia să aibă modele pentru a fi motivați. Mă bucur să văd ce frumos creşte şi pepiniera de la fotbal, unde vom urma aceeaşi strategie de la toate secţiile şi anume de a ne creşte la Corona sportivi care să ajungă să ne reprezinte peste ani la seniori. Suntem conştienţi că dacă vom avea grijă de ei şi de felul în care se dezvoltă, atunci când vor fi seniori vor reprezenta o forţă şi vor fi mult mai loiali clubului pentru că aici au crescut”, a completat preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

„Cupa Corona 100 România” se desfăşoară în acest week-end, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. La fiecare grupă de vârstă sunt înscrise câte opt echipe. Pentru a lăsa micuţii să se bucure de fotbal şi de spiritul de echipă, coordonatorul secţiei de fotbal de la Corona Braşov, Adrian Szabo, a decis, împreună cu colectivul secţiei de fotbal, ca acest turneu să se desfăşoare fără scor, la final toţi micuţii urmând a fi premiaţi.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Pieton lovit de autoturism. Drum blocat!
Articolul următorBrașovean oprit de polițiști în timp ce-și conducea mașina, fără…o anvelopă