FOTO Lucrări de modernizare pe DN 73, la Râșnov

Odată cu încălzirea vremii au reînceput lucrările la DN73, porțiunea care traversează localitatea Râșnov.

DN 73, Braşov – Piteşti continuă să fie un drum de coşmar pentru şoferi mai ales că sezonul rece şi-a lăsat vizibil amprenta. Şoseaua a fost predată constructorului din iunie 2017, odată cu deschiderea şantierului de modernizare, iar tot acesta răspunde şi de reparaţiile provizorii pe timp de iarnă. La Râșnov, constructorul a început cu lucrările de înlocuire a bordurilor și de refacere a trotuarelor, care mărginesc drumul național. Lucrările vizează trotuarele, de pe marginea drumului național 73, de pe toată raza localității.

Foto: Facebook / Orașul Râșnov

Din proiectul de modernizare a DN73, care vizează localitatea noastră, face parte și continuarea trotuarului de la terenul de fotbal, acoperit și până la benzinăria Mol. Astfel, la solicitarea autorităților locale, această bucată de trotuar va fi finalizată. Valoarea proiectului de modernizare a întregii şosele până la Piteşti, care are 103,25 km este de 275 de milioane de lei, o parte de 85% fiind finanţată din bani europeni prin FEDR. Lucrările de modernizare a DN 73 ar fi trebuit finalizate în acest an, dar au fost prelungite până în mai 2020.

SURSA: Bună Ziua Brașov 

Articolul precedentFOTO + VIDEO Un alt tren a deraiat, în Gara Dârste, din Brașov
Articolul următorConsiliul Județean a împărțit banii din impozitul pe venit, de la bugetul de stat! Ce sumă a primit fiecare localitate?