FOTO – Invitații gratuite pentru călătorii RATBV

Presoanele care îşi fac, astăzi, abonamente pe liniile RAT BV S.A., în intervalul orar 06.00-21.30,  primesc invitaţii gratuite la unul dintre cele trei evenimentele culturale ce vor avea loc la sfarșitul acestei săptămâni la Brașov. 

Astfel, compania de transport în comun oferă cinci invitații pentru două persoane la concertul de muzică veche românească al Ansamblului ,,Trei Parale”, ce va avea loc la Aula Universității Transilvania, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18.00, în cadrul Festivalului ,,Etnovember 2018”. Alte cinci alte cinci invitații, pentru câte două persoane la concertul de blues intitulat ,,Going Back to Chicago”, susținut de trupa Maxwell Street Blues Band, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 21.00, la Aula Universității Transilvania, în cadrul aceluiași festival sau cinci invitații gratuite spectacolul Operei Brașov de vineri, 16 noiembrie 2018, orele 18.30, ,,Povestirile lui Hoffmann”.

,,Invitațiile gratuite vor fi oferite la alegere, în funcție de disponibilitatea existentă la momentul achiziționării abonamentului.
Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia invitaţiilor îşi pot cumpăra orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 70 sau, respectiv, 700 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori pentru donatorii de sânge’’, au declarat reprezentanţi ai RAT BV S.A.

Invitaţii vor primi doar călătorii care îşi fac abonamente la staţia Livada Poştei.

   

 

 

Articolul precedentPădurar din județul Brașov, reținut de poliţişti
Articolul următorZiua Distinșilor Vizitatori, mâine, la Cincu