O adevărată „minune” s-a produs, ieri, în timpul ședinței ordinare de Consiliu Local. Nu este vorba despre vreun proiect măreț votat în plen, nici despre vreun scandal între consilieri.

Este binecunoscut faptul că, evident și în lipsa parcărilor total insuficiente în special din centrul orașului, la ședințele de plen, în fiecare lună, unii aleși locali își lasă propriul autoturism la voia întâmplării. Până aici, o simplă banalitate. Numai că, ieri, s-a produs „miracolul”. Dacă până acum, nicio autoritate nu-i trăgea la răspundere, chiar și numai de ochii lumii, pe consilierii locali care parcau neregulamentar, situația s-a schimbat. Astfel, cei care nu au respectat regulile s-au trezit, la ieșirea din Primărie, cu înștiințări puse de Poliția Locală pe parbriz.

Cei avertizați erau invitați la sediul instituției pentru a da explicații și a plăti o eventuală amendă. Chiar dacă este greu de crezut că aleșii locali vor fi sancționați, măcar polițiștii locali ne-au demonstrat că aplică legea cu aceeași unitate de măsură, fără excepții, indiferent de statutul celui care o încalcă. Credem cu tărie că astfel de acțiuni va fi duse până la capăt în orice situație și că parcarea neregulamentară a unui autoturism, pe domeniul public, va fi aspru sancționată, indiferent de proprietarul vehiculului.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Incendiu într-un apartament din Brașov
Articolul următorFOTO Clădire istorică din centrul Brașovului, complet reabilitată