Accident feroviar în Prahova. Două trenuri, unul de marfă și unul de călători s-au ciocnit frontal între Ploiești și Brazi. În urma incidentului feroviar, 6 persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Persoanele sunt conștiente.

Traficul feroviar pe relația Ploiești Sud-București este blocat.

Un accident feroviar s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 16, între Ploiești și Brazi, în gara Ploiești Triaj. Două trenuri, unul de călători și unul de marfă s-au ciocnit frontal. În urma accidentului, unul dintre trenuri a sărit de pe șine.

Din primele informații, șase persoane au suferit răni, cei doi mecanici de locomotivă și patru pasageri care se aflau în tren. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale. Circulația rutieră în zonă este blocată.

La locul incidentului au ajuns două autospeciale de descarcerare, două mașini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. În sprijinul echipajelor prahovene, la fața locului a fost trimisă și echipa CBRN a Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență. De asemenea, un elicopter SMURD se deplasează în zonă.

Sursa: Biziday.ro

Articolul precedentBrașovul are PREFECT!
Articolul următorMinistrul Finanțelor Publice: „Am alocat 50 de milioane de lei pentru Aeroportul Brașov-Ghimbav”