FOTO Focar de infecție, în cartierul Noua

Brașovenii dintr-un bloc din cartierul Noua au depozitat, ieri după-amiază, în fața imobilului lor, un munte de gunoaie.

Reziduurile fuseseră colectate de unul dintre locatari, într-o încăpere nelocuită de ceva vreme, iar vecinii au hotărât să arunce deșeurile în stradă pur și simplu. Polițiștii locali de la Biroul de Ordine Publică zona 3 și operatorul de salubritate s-au autosesizat și au reușit să igienizeze zona, care se transformase într-un focar de infecție aflat în apropierea comunității.

De la fața locului s-au ridicat două camioane cu gunoaie!

Pesoanele care au decis să arunce mizeriile direct în stradă, fără să apeleze la serviciile operatorului de salubritate pentru o igienizare în bune condiții, punând în pericol astfel sănătatea cetățenilor, au fost sancționate potrivit H.C.L. nr. 149/2017 (Regulamentul Cadru al serviciului de salubrizare și deszapezire a Municipiului Brașov), în sumă totală de 1.600 de lei.

Foto: Poliția Locală Brașov

Articolul precedentPrimele imagini cu interlopii REȚINUȚI în dosarul de infracțiuni informatice! Convorbirile telefonice dintre aceștia
Articolul următorFurnizarea apei potabile va fi OPRITĂ mâine!