FOTO Corp de invidiat, după naștere! Kangatraining – programul numărul 1 pentru mămici, acum și la Brașov

Venirea pe lume a unui bebeluș ne schimbă viața complet, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la mișcare! De aceea, câțiva tineri au adus, la Brașov, pentru proaspetele mămici, un program de pregătire cu totul special.

Kangatraining e conceput pentru corpul feminin, elaborat de un grup de medici, moașe și o dansatoare profesionistă, Nicole Pascher, din Austria. Antrenorii Kangatraing obțin certificare în Viena, după un curs și nenumerate examene, care le certifică aptitudinea. În urmă cu 3 ani, datorită minunatei Adela Boroș, care este prima antrenoare de Kangatraining din România și totodată liderul pe țară, avem posibilitatea de a obține certificatele de antrenor în Cluj-Napoca! Următorul curs se va ține pe 15-19 aprilie 2019! Mai multe informații și înscrieri pe adresa de email [email protected].

Sunt peste 700 de antrenori în întreaga lume și se practică în 30 de țări acest sport, pe toate continentele, de 10 ani, iar în România ne bucurăm de acesta de 3 ani! În Cluj-Napoca avem antrenoarele Sofia și Noemi, iar în Brașov, de dragul diversității, tot Noemi! Kangtatraining este programul numărul unu în Europa, dedicat mamelor. Este un antrenament pe care îl parcurgi cu bebelușul tău. În timpul pregătirii vom face gimnastică, vom dansa, punând accent pe beneficiile unui antrenament cardio-vascular. Punem în mișcare mușchii care ne-au ajutat în timpul sarcinii și al nașterii, redând elasticitatea, vitalitatea lor. O atenție specială va primi zona abdominală, dat fiind faptul că au colaborat medici la elaborarea programului, verificăm neregulile care pot apărea după naștere – exercițiile fiind astfel personalizate încât protejează zonele afectate.

Cine poate urma cursul de Kangatraining?

Toate mamele, care au trecut cu brio 🙂 de controlul ginecologic după 6 săptămâni de la naștere (normală), sau 8 săptămâni după nașterea prin cezariană. Bineînțeles să vină însoțite de bebeluși. Să te aștepți la un program ce durează aproximativ o oră și jumătate, din care 45-50 de minute va fi partea efectivă de gimnastică/dans. Te rog să aduci sistemul propriu de purtare a bebelușului cu tine. Înaintea începerii unor exerciții, acesta va fi verificat, iar sistemele admise sunt doar: wrapul țesut (rigid), wraptai, meitai,marsupi și SSC.

În cazul în care sistemul adus de tine nu este folosibil în orele de Kanga, sau pur și simplu iți dorești să încerci un alt sistem, vei avea oportunitatea să alegi dintre cele disponibile, gratis (în mare parte, acestea sunt sisteme pe care le folosesc antrenorii Kangatraining din întreaga lume, SSC Manduca și wrapurile didymos).

Vă rog frumos să vă aduceți de acasă îmbrăcăminte sport confortabilă, pantofi de sport (alții decât cei cu care veniți de acasă), apă, prosop, sistem de purtare ergonomic (dacă nu aveți vă oferim noi, trebuie doar să anunțați din timp), săculețul pentru bebeluș (pampers, haine de schimb, lăptic). Înainte de antrenament te rog să alăptezi/hrănești bebelușul. Acest lucru îl puteți face și la sală, însă atunci vă rog să sosiți cu un sfert de oră înaintea începerii cursului.

Cine este fondatoarea Kangatraining?

Nicole Pascher, dansatoare profesionistă, antrenoare de fittness, mamă a 3 copii, împreună cu o echipă de medici, moașe și experți în purtarea bebelușilor, toți au contribuit la dezvoltarea Kangatrainingul!

Cine este antrenoarea mea locală?

Martis Noemi, 28 de ani. A terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Kinetoterapie, a făcut sport toată viața, iar acum este instructor de schi în Poiana Brașov.

Costul unei ședințe este de 25 RON, iar pachetul Kanga: 10 ședințe x 1 oră consumabile în 3 luni de la achiziție 200 RON sau 4 ședințe x 1 oră consumabile într-o lună de la achiziție 80 RON

Locurile la ședințele de Kanga sunt limitate! Pentru înscrieri accesați grupul nostru de facebook Kangatraining Brașov Group sau sunați la nr. de tel 0742 918 751.

Email: [email protected]

Se vor organiza din când în când ședințe de Kangatraining de prezentare GRATUITE pentru mămicile curioase și dornice să încerce această formă de mișcare!

Pentru informații urmăriți pagina noastră de facebook Kangatraining Brașov.

Articolul precedentPrimăria Brașov va planta peste 1.300 de puieți de arbori, în această primăvară
Articolul următorEchipamente de importanță majoră pentru Aeroportul Brașov