FOTO Brașovul mănâncă sănătos, astăzi, în Centrul Istoric

Până la ora 20.00, toți brașovenii și nu numai sunt așteptați la Casa Junilor, pe strada Poarta Schei, la numărul 1, acolo unde are loc târgul culinar Brașovul mănâncă sănătos, aflat la cea de-a treia ediție. 

Anul acesta, evenimentul va fi si unul aniversar al Centrului Leia, care împlinește doi ani de existenta. Asadar, va fi o editie cu multe surprize. Vor fi 3 ateliere de gatit, in care veti invata, practic, cum puteti manca sanatos si variat. Vor fi și expozanti – producatori locali care va vor incanta simturile cu produsele lor minunate. Se va organiza și tombola, din ora in ora, cu produse oferite de expozanti. Veți avea parte de o degustare de produse.

Foto: Ioan Bobiț

Seara se va incheia cu un concert folk oferit de grupul CuVnt compus din Dafina Neagu, Alexandru Robescu si Andrei Ion. Totul, la un pahar de sampanie. Se stie ca la toate concertele folk se lasa cu cantat si voie buna. Așadar, sunteți așteptați cu drag sa veniti la Poarta Schei nr.1 pentru un targ „altfel” decat sunteti obisnuiti.

Intrarea la targ este libera.
Atelierele de gatit vor fi 15 lei de familie.
Organizatori: Centru Leia& Junii Brasovului
Maestru de ceremonii: Oana Gitlan

Articolul precedentEdiția din acest an a Campionatului Național de Viteză în Coastă este inaugurată între Râșnov și Poiana Brașov
Articolul următorFOTO + VIDEO Incendiu de vegetație, lângă calea ferată! Mai multe trenuri, OPRITE în județul Brașov