FOTO Au îndrăznit să-și ceară drepturile, iar acum li se cere socoteală!

Realitatea de Brașov continuă să vă țină la curent cu situația de la Spitalul de Boli Infecțioase. Fără zile de concediu, cu sporuri și salarii mici, dar și fără un contract colectiv de muncă, angajații unității medicale au „îndrăznit” să protesteze, spontan, luni dimineața, o jumătate de oră, fără să afecteze actul medical!

Doar că doamna manager Ramona Ionescu se pare că a fost deranjată că are în subordine oameni care au curajul să-și ceară drepturile în loc să țină capul plecat. Astfel, ar fi trecut la acțiuni de intimidare, pentru a opri elanul personalului. Mai întâi le-ar fi transmis verbal unor angajați că vor fi sancționați (ne întrebăm în ce bază legală), iar apoi a trecut la fapte. A cerut, în scris, explicații, tuturor, pentru tupeul „obraznic” de luni dimineața. Din păcate, pentru că unii se gândesc la siguranța zilei de mâine și nu vor să-și piardă locul de muncă, acțiunea de intimidare a conducerii a reușit în multe cazuri. Însă, alții sunt mai hotărâți ca niciodată să nu renunțe și să-și ceară drepturile cu orice risc. Îi asigurăm, însă, pe toți, că Realitatea de Brașov va urmări subiectul și va avea grijă să semnaleze orice abuz, de orice natură!

Mai jos aveți notificarea trimisă personalului medical de managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, Ramona Ionescu. 

 

 

Articolul precedentSe opreşte apa potabilă, astăzi, în municipiul Braşov
Articolul următorAccident cu trei victime, pe DN1