FOTO – Atenție, șoferi! Se lucrează pe DN 73

În această dimineață au început lucrările de asfaltare pe una dintre cele mai importante șosele turistice din județul Brașov, Drumul Național 73. 

Se intervine pe un segment de drum de aproximativ 200 de metri, de la ieșirea din Râșnov spre Tohanul Nou. Această porțiune trebuia să fie gata până la data de 11 noiembrie. Lucrările început în această dimineață se vor finaliza, cel mai probabil, luni. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, astăzi sunt condiții meteo favorabile pentru turnarea stratului de bază, care va rămâne permanent.

Săptămâna viitoare va mai fi turnat un alt strat de asfalt, care să rezolve diferența de nivel față de sensul opus de deplasare. Vor fi amenajate și intrările la proprietățile din zonă. Asfaltarea de acum este prima care folosește mixtură produsă în stația proprie a constructorului.

Acum două zile, primarul din Râșnov atenționa că zona reprezintă un adevărat calvar pentru șoferi. DN 73 este una dintre cele mai tranzitate șosele din județul nostru. Face legătura între municipiul Brașov și localitățile Râșnov – Bran – Moieciu. Pe aici trec, zilnic, peste 15.000 de autoturisme.

Foto: DRDP Brașov

Articolul precedentFOTO – ULTIMĂ ORĂ: Arde un grajd din municipiul Făgăraş
Articolul următorExperimente științifice, în acest weekend, la Brașov