Poiana Brașov găzduiește, în acest weekend, cea mai importante cursă cu obstacole din lume, Spartan Race, etapa din România. La cursa vor participa mai mult de 2.500 de sportivi din peste 20 de tari.

Ca și anul trecut, competiția din Brașov este una dintre cele patru competiții din zona central-europeană din categoria Spartan Trifecta Weekend, ce permite sportivilor să participe la toate cele trei curse, Sprint, Super și Beast, iar în felul acesta să primească recunoașterea maximă a capacității de a își depăși limitele.

Aflată la ediția a doua, după ce în anul 2018 au fost aproape 2.600 de participanți, ediția din acest an aduce participanții străini din țările UE, dar de pe alte continente, cum ar fi: Statele Unite, Israel, Rusia, Turcia, Ucraina, Armenia, Oman, Kuweit, Emiratele Arabe Unite. Față de anul trecut, când majoritatea participanților erau străini, anul acesta mai mult de jumătate sunt din România. Amenajarea traseului pentru cele doua curse este finalizată, așa ca va așteptăm la startul curselor, in calitate de participanți sau susținători.

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de inundații, la Brașov
Articolul următorDezvăluiri, în premieră, ale fostului conducător de la FCM Brașov, Romică Pașcu