În penultima partidă disputată pe propriul teren, ACS SR Brașov a pierdut confruntarea din etapa a 14-a a Ligii 3 la fotbal.

Măcinată de problemele financiare, formația pregătită de Florin Stângă a clacat lamentabil pe Stadionul Tineretului. Brașovenii au fost învinși de penultima clasată, Flacăra Moreni, grupare antrenată de fostul jucător de la Oțelul Galați, Gabriel Paraschiv, scor 1-2. Oaspeții au deschis scorul în minutul 14, iar gazdele au restabilit egalitatea pe tabelă, prin Vlad Botia, zece minute mai târziu. Echipa din Moreni a stabilit scorul final cu trei minute înaintea pauzei.

Tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămîni se reflectă în teren. Nu știu ce este de făcut, îmi doresc doar ca jucătorii să-şi primească banii înaintea sărbătorilor. Sunt supărat, dezamăgit, mai ales că ne-a bătut un adversar modest. Am ratat foarte mult, am avut şi neşansă, acum mai rămâne să jucăm meciul de la Bradu. Îmi pare rău pentru suporteri. Ţin să le mulţumesc că ne-au susţinut pe parcursul întregului tur de campionat şi le cer scuze atât din partea mea, cât şi a jucătorilor. E un moment greu, în care sper ca cineva să-şi întoarcă faţa către echipa noastră. Un lucru este clar, nu ne putem bate la promovare în acest campionat. Atunci când nu eşti organizat, e greu să faci performanţă“, a spus Florin Stângă, pentru Monitorul Expres.

Articolul precedentFOTO – Platformele de gunoi cu probleme, din municipiu, vor avea “paznici”
Articolul următorVIDEO Covăsnenii care refac Drumul Unirii au ajuns, astăzi, la Brașov