Lavanda, una dintre cele mai căutate flori pentru poze, poate fi admirată și la Brașov. Într-un cadru organizat.

Fie la finalul acestei săptămâni, între 24 și 26 iunie, fie săptămâna viitoare, între 1 și 3 iulie, sunteți așteptați la ferma Lavanda Alberta Brașov, la Crizbav. Aveți ocazia să petreceți câteva ore relaxante într-un câmp plin cu lavandă. Detalii ne oferă proprietarul fermei, Ioan Adrian Albert.

Vă așteptăm pe toți cei care iubiți lavanda și vreți să petreceți câteva ore de relaxare, aromaterapie, înconjurați de câteva mii de tufe de lavandă. Ce se poate face? Plimbare printre tufele înmiresmate de lavandă, poze în lanul de lavandă, să îți culegi buchetul dorit de lavandă, să iei cu tine produse din lavandă, buchete, săculeț, ulei esențial, săpun de lavandă. O să avem invitat special pe meșterul popular, doamna Gabriela Bularca. Nu aveți nevoie decât de voie bună.

IOAN ADRIAN ALBERT

Pentru a culege buchetele aveți nevoie de o foarfecă. Ferma Lavanda Alberta Brașov va putea fi vizitată în toate cele 6 zile în intervalul orar 10.00 – 19.00. Locația o găsiți cel mai ușor cu ajutorul aplicației Google Maps. Taxa de intrare este de 10 lei de persoană. Copiii sub 10 ani care nu culeg flori au intarea gratuită.

Articolul precedentMai multe judeţe din ţară, sub Cod Galben de vijelii, grindină şi ploi torenţiale
Articolul următorGeorge Simion rupe tăcerea: cine este logodnica misterioasă? – Legile Puterii, ora 20:50