FC Braşov, egal cu o echipă de Liga 1

Într-un meci de pregătire care a avut loc în această dimineață, la Stadionul Metrom, FC Braşov a remizat, scor 1-1, în compania grupării de Liga 1, Chindia Târgovişte.

Confruntarea a avut două reprize de câte 60 de minute. Pentru FC Braşov a deschis scorul Roşu, în minutul 24, cu un şut din lovitură liberă de la 20 de metri. În minutul 60, antrenorul galben-negrilor, Ilie Stan, a schimbat complet formula de start.

Cherchez a amenințat poarta gazdelor în minutul 73, dar Lungu a scos de sub bară lovitura liberă de la 18 metri. Vlad Mihalcea putea face 2-0, dar şutul lui de la marginea careului de 16 metri a fost scos de sub transversală. Chindia a egalat în minutul 116, prin Daniel Popa, care a reluat in poartă din câțiva metri.

Ilie Stan l-a folosit 20 de minute pe atacantul croat Miloş Jovicic. La finalul duelului, Ilie Stan s-a declarat mulțumit de evoluția propriei echipe.

Sincer, tot m-a multumit, chiar si atitudinea lor, mai ales că suntem de 4 zile în cantonament, nu a fost uşor cu câte două antrenamente pe zi. Au încercat să respecte ceea ce le-am transmis, suntem pe un drum bun. Trebuie să fim abili să ştim să gestionăm această pregătire pentru jocul de săptămâna viitoare de la Şelimbăr„, a declarat Ilie Stan.

Pentru stegari au evoluat:

Repriza I: Gârniță – Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă, Leonte, Roșu, H. Popa, Iurcu, Cheleș, Codrea

Repriza a II-a: Lungu – Sburlea, Motroc, Vasiu, Panait, Lascu, Mihalcea, Anton, Iorga, Milos Jovicic (Drăgoi), Negrean

FC Braşov va evolua, sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, la Şelimbăr, în etapa a 6-a a Ligii a 2-a de fotbal.

FOTO: FC BRAŞOV