Fântănă cu apă nepotabilă, într-o localitate din Brașov!

FOTO FĂGĂRAȘUL TĂU

Pompierii de la Făgăraș au fost sesizați să evacueze apa din fântâna publică a localității Șona. Asta după ce localnicii au constatat că cineva a aruncat ulei alimentar ars în fântână, iar apa de acolo nu mai putea fi băută. 

Potrivit făgărașultău.ro, echipajele de pompieri au ajuns imediat la fața locului, pentru a scoate apa contaminată din fântână. Prezente au mai fost un echipaj SMURD și o autospecială. Poliția s-a autosesizat în acest caz. Însă, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila- Postul de Poliție Mândra s-au sesizat din oficiu relativ la săvârșirea infracțiunii de «infectare a apei», faptă prevăzută și pedepsită de art. 356 C.P. Din verificările preliminare s-a constatat existența unei substanțe, posibil ulei uzat de motor, în apa unei fântâni amplasată pe raza localității Șona. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Articolul precedentFOTO Incendiu de vegetație uscată
Articolul următorVIDEO + FOTO Au fost montate grinzile de pe autostrada Râșnov – Cristian