Incident, azi-noapte, în Poiana Brașov.

Update – Pe surse, neoficial, potrivit newsbv.ro, explozia se pare că a avut loc la ora 8.53. Din bancomat ar fi fost sustrasă suma de 100.000 de lei și 1.000 de euro. Pentru distrugerea bancomatului se pare că s-ar fi utilizat o butelie.

În această dimineață, în jurul orei 08.50, Poliția Stațiunii Brașov a fost sesizata cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Stațiunea Poiana Brașov ar fi distrus.  Echipa operativă formata din polițiști de investigații criminale, criminalisti si polițiști de ordine publică, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt, identificării autorilor. Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov – Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Un bacomat din incinta complexului turistic Șura Dacilor, din Poiana Brașov, a fost spart de hoți. Aceștia au pus la cale o explozie controlată. Informația a fost confirmată de IPJ Brașov. La fațaț locului sunt mai multe echipaje de poliție și Criminalistica. Interesant este că și anul trecut, tot în noaptea de 28 spre 29 decembrie, a fost spart bacomatul din cartierul brașovean Răcădău.

Articolul precedentStarea drumurilor din judeţul Braşov şi împrejurimi
Articolul următorRisc maxim de avalanșă, în Munții Făgăraș