Eveniment INEDIT, astăzi, la ZOO Brașov

Cu ocazia Zilei Ursului, sărbătorită în 2 februarie, urșii din Grădina Zoologică Brașov vă așteaptă să ne distrăm alături de ei!

Pentru că în trecut oamenii puneau schimbarea vremii pe seama comportamentului pe care îl avea ursul și, pentru a-i câştiga bunăvoinţa, aşezau pe potecile pe unde acesta obişnuia să treacă bucăţi de carne sau vase cu miere, reprezentanții ZOO Brașov, începând cu ora 11.00, să pregătim împreună cu copiii multe “Cadouri delicioase” și apoi, de la ora 12.00, să aflăm lucruri interesante despre urși și preocupările lor spuse chiar de  oamenii care îngrijesc cu drag aceste animale.

La ora 12.30 vă așteptăm să construim un habitat al urșilor și să descoperim prin joacă cum activităţile oamenilor influenţează viaţa animalelor sălbatice, nu neapărat într-un sens pozitiv. Pentru ora 14.00, Grădina Zoologică Brașov vă propune o plimbare prin zoo  pentru a afla alături de ghidul nostru ,,Ce înseamnă responsabilitatea faţă de natură şi care sunt modalităţile de a proteja mediul înconjurător”.

Articolul precedentProiect european destinat creșterii accesibilității spre destinațiile turistice din județ
Articolul următorFOTO Spectacol, adrenalină, motoare turate și mulți cai putere, în acest weekend